Keresés EN

Shopping

Egy kutya + gazdi ékszer – 1 éves a Hullám stúdió

A Hullám stúdió egyéves lett, ezt június 14. és 15. között pedig egy nagy vásározással, és új kollekcióval ünnepli.

Shopping Kultúra

New. Art. Stúdió. A legendás underground ruhaműhely története

A június 17-én nyíló tárlat kísérlet arra, hogy a fennmaradt interjúk, újságcikkek, archív fotók és a kollektív emlékezet segítségével rekonstruáljuk a New Art Stúdió történetét és szerepét a ‘80-as évek budapesti undergroundjában.

Shopping

A MOST Bisztróban is lesz Makers’ Market!

Állandó budai helyszíne mellett Budapest népszerű alkotói vására, a Makers’ Market júniusban is visszatér Pestre. A MOST Kortárs Bisztróval való együttműködésben valósul meg a belvárosi vásár, amely egész napos design, gasztró és zenei élménnyel várja az érdeklődőket.

Gasztró Shopping Szponzorált

Szemes Optika

A megszokott optikai üzletekhez képest a Hollán Ernő utcai Szemes Optika igazi felüdülés: itt nemcsak komplex és szakszerű vizsgálatban lehet részünk, és nemcsak a szemüveg kiválasztásában segédkeznek, hanem egy finom specialty kávé társaságában is lazulhatunk, amíg nézelődünk, vagy csak úgy hallgatjuk a kérdéseinkre adott szakmai válaszokat.

Shopping Szponzorált

Sportos divatbemutatók az Allee-ban, Lakatos Márkkal

Ha a nyarat egy igazán sportos programmal szeretnénk indítani, érdekel minket a divat, és vásárlás közben szeretnénk jól szórakozni, akkor mindenképp látogassunk el az Allee-ba, ami a divat és sport központjává alakul át a nyár elején.

Shopping

VII. Figura és JátékFeszt

Június 1-én hetedszer rendezik meg a Figura és JátékFesztet, a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban.

Shopping Szponzorált

A Szemes Optikában tényleg minden pillanat rólunk szól

A Szemes Optikában a komplex és szakszerű vizsgálat mellett kellemes környezet, jó hangulat és egy finom specialty kávé is vár ránk.

Shopping Szabadidő Szponzorált

Nyáron már estébe nyúlóan is piacozhatunk a Hunyadi téren!

Nyáron havonta egyszer a Hunyadi téri piac péntek délutánonként is megnyitja kapuit, első alkalommal június 7-én 15 órától egészen este 8-ig.

Shopping

Typo Showroom Summer Sale 2024

A Typo Showroom páros lábbal rúgja rá a nyárra az ajtót az idei Summer Sale hétvégén, május 31-én és június 1-jén.

Shopping

Adományboltok Éjszakája 2024

A tavalyi nagy sikerű rendezvény után, idén ismét megszervezik az adományboltok közös ünnepét, az Adományboltok Éjszakáját. Május 24-én, pénteken, a résztvevő boltok este tízig biztosan, néhányan éjfélig várnak minden kedves érdeklődőt, sok-sok programmal, akcióval, vidámsággal, kedvességgel, az ország több pontján!

Shopping

Kaweco pop-up műhely

A Kaweco nagymúltú német töltőtoll gyártó cég egy pop-up esemény keretében 3 héten keresztül biztosít egy DIY töltőtoll összerakó műhelyt, a Bomo Art Várkert Bazárban lévő boltjában.

Shopping

Solinfo garázsvásár 2024

A Solinfo Group bemutatótermei és üzletei idén tavasszal is felfrissülnek, ezért kisöprik a raktáraikat is. Design bútorok, lámpák és lakáskiegészítők széles kínálata várnak ránk május 29. és június 1. között, az eredeti ár töredékéért.

Éjszakai élet Shopping

Ukmukfukk Zinefeszt 2024

Május 24. és 26. között vehetünk részt az idei, nyolcadik alkalommal megszervezett Ukmukfukk Zinefeszten.

Shopping

Rózsavölgyi és Társa Zeneműbolt

A Rózsavölgyi és Társa Zeneműbolt az egyik legrégebbi az eredeti profiljukat megtartó európai boltok között, amely immár 174 éves.

Shopping

Olvasók Boltja

Az Olvasók Boltja a Pannónia utca 35–37.-ben található, így főként a XIII. kerület környékén élőket látja el jobbnál jobb olvasnivalóval. A polcokon elsődlegesen a Typotex kiadványai sorakoznak, de kisebb független kiadók könyvei is elérhetők náluk.

Shopping

Májusi Makers' Market a MOST Bisztróban

Májusban a Makers' Market visszatér a belvárosba: egy különleges vásárral várnak minket a szuper hangulatú MOST Bisztróban, május 12-én.