Keresés EN

Gasztró

Vörös Homár – Hegyvidék Bevásárlóközpont

A Hegyvidék Központban található Vörös Homár a halimádók két törzshelyét vegyíti: halkereskedés és gasztrobár egyben. Hetente többször érkezik friss áru, többek között Spanyolországból és Olaszországból, aminek következtében a pult megtelik lepényhallal, ördöghallal, kardhalfilével, fekete kagylóval, polippal és egyéb tengeri herkentyűvel.  Ezek egy részéből a látványkonyhában kész fogásokat varázsolnak, amiket aztán a halászhálóval dekorált mennyezet alatt lehet elcsipegetni. Így kerülhet tonhal steak, lazacburger vagy akár fekete tigrisgarnéla-nyárs a tányérunkra és egy kis tengerparti hangulat a rutinokkal tűzdelt hétköznapokba.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A