Keresés EN

A Király utca 26. szám alatt megbújó Twentysix egy igazi oázisra emlékeztet. A több száz zöld növénnyel borított étteremben nagyobb társasággal is elférünk, ráadásul az ételeket is úgy találták ki, hogy az evés egy tápláló, friss és legfőképpen közösségi élmény legyen. A megosztás örömére kiválóak a mártogatós ételek, mint a hummusz vagy a padlizsánkrém, de a serpenyős chilis rák is jó választás, ha valami különlegesebbre vágyunk. Reggeliért a gourmet delibe érdemes betérni, hiszen a helyben sütött pékáruk és a minőségi kávék sem fognak csalódást okozni. A Twentysix ezen kívül rendezvényhelyszínként is működik: brunchokon, jógaórákon, workshopokon is részt vehetünk a "belvárosi dzsungelben".

Tipp: A shopban megvásárolhatjuk a Bloomingville környezettudatos home decor elemeit, amelyek az étterem berendezései között is felbukkannak.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A