Keresés EN

A Rákóczi úti Stifler32 Bar & Club a hét minden napján várja az arra járókat, lazulni vágyókat egy nehezebb hét, de egy átlagos munkanap után is. Ha kieresztenénk a gőzt, akkor a tánctéren elengedhetjük magunkat, ráadásul többféle zenei stílusról is gondoskodnak. Ha csak egy haveri találkozásra vágyunk vagy egy játékkal egybekötött estére, akkor a sportpub a mi helyünk: ott csocsó, darts, flipper, kosárgép, biliárd is rendelkezésre áll. A sportközvetítéseket nézhetjük a kihelyezett tévéken, de beülős boxokba is behuppanhatunk. A legjobb, hogy a belépés ingyenes, bármikor is térünk be. Ha megéheztünk, akkor pedig irány az étteremhez tartozó Deep Burger!

Minden hétköznap, illetve vasárnap 14:00 és 3:00 között várnak minket, pénteken és szombaton pedig 16:00-tól egész 4:00-ig bulizhatunk náluk.

További Deep Burger éttermek:

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A