Keresés EN

A Deák tér közelében található Simon's Burger egy igazi sikertörténet, pillanatok alatt vált Budapest egyik legfelkapottabb helyévé. Tóth Simon, a tulajdonos pedig egy újabb egységet nyitott, szintén egy központi helyen, az Astoriához közeli Vitkovics Mihály utcában. Az alapkoncepció ugyanaz, mint a másik Simon's esetében, itt is friss hússal dolgoznak, smash technikával, így sütés közben is megmarad a húspogácsák szaftossága. A burgerekbe pedig pont annyi hozzávaló kerül, hogy két kézzel is össze tudjuk fogni, de ne feledkezzünk meg a 17 összetevőből álló titkos Simon's szószról sem. Ne számítsunk arra, hogy vegetáriánus vagy gluténmentes verziót találunk, csak háromféle hamburger van, de mégis sorban állnak érte, nem véletlenül. A hamburger után pedig jöhet egy friss shake is!

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

új hely Gasztró

Rojt és Bojt Coffee

A Rojt és Bojt második egységét is az I. kerületben nyitotta meg, de míg az első egységet a Kosciuszkó Tádé utcában találjuk, addig az új nagyobb kávézó a Gránit lépcső közelében fekszik, így bárhonnan is közelítjük meg a Várat, mindkét oldalon betérhetünk egy kis finomságért.

Neked ajánlott

A