Keresés EN

A Kálvin és a Boráros teret összekötő Ráday utca Ferencváros meghatározó 900 métere. Gyakran becézik Budapest étteremutcájának is, és szerencsére ez nem csak egy turistáknak szóló marketingfogás: tényleg vannak itt szuper helyek. Példának okáért ott a Michelin-csillagos Costes (a Kiskörúthoz közel). A Ráday utcában sokféle eltérő karakterű helyet találunk, itt gyűjtöttük össze a kedvenceinket. Mindezek ellenére azért nem csak az ételek körül forog az élet: itt található a Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény, a Biblia Múzeum, a Ráday Könyvtár és a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Kara is.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A