Keresés EN

A Pótkulcs egy igazi rejtett gyöngyszem a pesti éjszakában. Csak a szemfülesek fedezik fel, de pont ettől marad meg az a különleges hangulata, ami miatt érdemes idelátogatni. A Csengery utca düledező téglafalai nem ígérnek sok jót, de belépve elénk tárul a kellemes kerthelyiség, belül pedig a kényelmes fotelek, rusztikus asztalkák, csocsó, vagány zenészek és pénztárcabarát frissítők bírják maradásra a vendéget.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A