Keresés EN

Az Arany János utcában jól ismert, 2002 óta népszerű Pomo D’Oro égisze alatt nyitott meg a Pizzabar Pomo D’Oro, ami azért annyira fantasztikus, mert nemcsak egyféle pizzára vannak specializálva, hanem egyenesen négy régió ötféle pizzáját kóstolhatjuk náluk. A Gianni Annoni nevéhez köthető márka és életérzés már eleget bizonyított a Trattoriával, az Arany Jánoson a cukrászdával, illetve az Osteriával és a Casa Pomo D’oro élménykonyhával. Az egykori delikátesz helyét pedig egy pizzabár foglalta el. Odabent az enteriőr modern New York-i, de a falakon lévő színes, keretezett plakátok biztosítják az olasz hangulatot. A mediterrán érzést pedig fokozzák a teraszon pihenő olajfák, melyek épphogy elválasztják a pizzabárt a trattoriától. Ha kényelmesen elhelyezkedtünk, akkor már csak egy dolgunk maradt, hogy válasszunk, ami nem éppen könnyű, ugyanis a négy régió: a Lazio (pinsa romana), a Campania (a hagyományos extravékony ruota di carro és a canotto hazája), a Piemont és a padellino, illetve Liguria és a focaccia di Recco. Ráadásul egy pluszt is rejt az étlap, a teljes kiőrlésű pizzát. Amire itt számíthatunk: a magyarosított feltéteteket elfelejtve annál inkább autentikus olasz ízekre, Mák Tamás pizzamester kifogástalan szakértelmére, első osztályú, értő szervizre, és különlegesnél különlegesebb pizzákra.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A