Keresés EN

Gasztró

Pizza Manufaktúra – Víg utca

A Pizza Manufaktúra már több mint 10 éve elégíti ki a pizzarajongó budapestieket és turistákat, és 2023 őszétől egy újabb egységet tudhatnak magukénak, hogy tehermentesítsék az Erkel utcai helyük óriási forgalmát. Közvetlenül a Rákóczi téri Vásárcsarnok mögött ugyanolyan klassz pizzákkal, nyomott árakkal és oldott hangulattal várnak minket. Bár maga a pizzatészta itt egy kicsit más, mivel új a pizzakemence is, pontosabban egy Salvatore Izzo, amely egy sorrentói agyagtéglákkal rakott, 450 fok megtartására is képes, réztestű, füstmentes nápolyi búbos. Így akármilyen meglepő a nápolyi süti a nem nápolyit, ezért sem lesz ugyanolyan a pizza. Itt még légiesebb és még ropogósabb, mint odaát az Erkelben. Ettől függetlenül a megszokott fantázianevű kedvenceket kapjuk, mindezt megfizethető áron.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A