Keresés EN

A Pavillon de Paris egy cseppnyi Párizs Budapesten, a Francia Intézet tőszomszédságában, azaz az I. kerületi Fő utcában. A francia étterem nemcsak hagyományos bisztrókonyhájával hozza el nekünk a helyi, kifinomult ízeket, hanem csodásan zöldellő kertjében egy kis nyugalom és franciás sikk is érkezik hozzánk. Ha például autentikus kacsamájbrûléetlazackaviárt vagy homárlevest szeretnénk enni, akkor ez a hely remek választás, de legalább annyira megtalálják itt számításaikat a szarvasgomba iránt rajongók is.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A