Keresés EN

Programok itt

Gasztró Shopping Szponzorált

Konyhakiállítás 2024

A Papp László Budapest Sportarénában idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.

Éjszakai élet

Papp László Budapest Sportaréna

A Puskás Ferenc Stadion mellett található Papp László Budapest Sportaréna (Aréna) Közép-Európa legmodernebb sportintézménye, amely olyan sporteseményeknek ad otthont mint jégkorong, kosárlabda és kézilabda mérkőzések, tenisz bajnokságok vagy atlétikai versenyek. Ezen kívül szuperprodukciók állandó színhelye, így Lady Gagától a Coldplaylig a legtöbb sztár itt lép fel, aki Budapesten koncertezik az év folyamán. Alkalmas továbbá nagyméretű konferenciák, kiállítások és találkozók megtartására is, hiszen a 2003-ban felavatott épület akár 12 500 néző befogadására is alkalmas, amivel jelenleg Magyarország legnagyobb fedett sportcsarnoka. Fun fact, hogy súlya annyi, mint az Erzsébet híd és a Szabadság híd együtt, és szintén érdekesség, hogy saját alkalmazása is van, amin keresztül a programokról tájékozódhatunk, de jegyet is vásárolhatunk és érvényesíthetünk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A