Keresés EN

Gasztró

Pagony Café - Dió

Bakáts téren található Pagony könyves- és játékbolt közvetlen összeköttetésben van a Dióval, így egy belső folyosón keresztül könnyen átjárhatunk a két tér között. A kávézót Dániel András Kicsibácsi és Kicsinéni című meséje ihlette, amely visszaköszön az itt található apró tárgyakban, berendezésben. Az emeleten kapott helyet a Titkos Fiók kalandszoba, ahol két pályát próbálhatunk ki, illetve gyerekzsúrokat is lehet tartani, de akár dolgozhatunk vagy tanulhatunk is a barátságos térben. A földszinten gyerekkuckót találunk, hogy a szülők nyugodtan meg tudjanak reggelizni (tojásos és vegán változat egyaránt elérhető), de ihatnak egy csokis-mogyorós ízvilágú intenzív, selymes Impresso kávét is, amely egyenesen Brazíliából érkezik. Emellett még olyan finomságok szerepelnek az étlapon, mint a tojáskrémes- vagy hummuszos szendvics, répatorta, glutén- és cukormentes mangómousse, amely mellé jeges chai lattét is kortyolhatunk, de többféle vegán süti is kapható. A Fehér Nyúl Sörfőzde kézműves sörei, illetve a hazai borválogatás mellé akár a Gyugos Sajt válogatását is kérhetjük. A hangulatos teraszról pedig a Bakáts téri templomra is rálátunk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A