Keresés EN

Az Országos Széchényi Könyvtárat a Budavári Palota F Épületében találjuk, a Szent György téren. Ide betérni egy olyan program, amire érdemes egy egész napot szánni. Az „Ország Könyvtárában” minden olyan könyv megtalálható, amit legalább 50 példányban megjelentettek, de fontos megjegyezni, hogy ezek mindegyike csak helyben olvasható. Így válik garantálhatóvá, hogy az értékes könyvek a lehető legjobb állapotban maradjanak meg az utókornak. Aki ténylegesen tanulni szeretne vagy csak csendben elveszni a kincsek között, jobb helyet nem is találhatna magának.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

Neked ajánlott

A