Keresés EN

Éjszakai élet

Noiret Biliárd és Darts Szalon

A Budapest VI. kerületében, a Dessewffy utcában található Noiret Biliárd és Darts Szalon, nemcsak a kocsmasportok kedvelt lelőhelye, hanem a koktélok kedvelői is előszeretettel látogatják, ugyanis e téren is meglepetést szereznek vendégeiknek. Ha főként játszani jönnénk, akkor is jobban megy a játék néhány koktél vagy más ital mellett. Lehet itt csocsózni, erre három asztal is rendelkezésre áll, amiken döntetlenre kihozni egy meccset még részegen is nagyon nehéz, bár barátok között minden csak megegyezés kérdése. A keményebb sportok rajongói játszhatnak biliárdot is, és dartsozni is van lehetőség akár kora hajnalig.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A