Keresés EN

Elegáns beltér, sejtelmes fények és negyedévente megújuló italválaszték vár minket a NOA Mixologyban, mindehhez pedig ingyen kapjuk a Bazilika csodás látványát. Az enteriőr elegáns, bársony és arany színekkel dominált, de jó idő esetén a teraszról is fogyaszthatjuk a különleges italokat. A hely megálmodói Szeidel Szilveszter és testvére Szeidel Dávid. Találunk klasszikus koktélokat, borokat, széles gintonik-választékot és finom limonádékat, de emellett 12-féle signature italt is kóstolhatunk. A bár jó választás, ha a városban turistáskodunk vagy egy nehéz munkanap után szeretnénk kicsit kirúgni a hámból, és akkor is, ha elegánsabban indítanánk a bulit.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A