Keresés EN

Gasztró

Náncsi Néni Vendéglője

Náncsi Néni Vendéglője régi, tradicionális étterem a nyugodt külvárosban, családi házakkal körülvett zöldövezetben. Előnye egyben a hátránya is, mivel legalább 20 percnyi autóútra esik a városközponttól. Miután egy régi tanyaházban kapott helyet, hangulata is a 16-17. századi vidéki életet idézi fel: belül hagyományos bútorokkal, festményekkel, kívül óriási kerttel, árnyékot adó fákkal és kockás terítőkkel. A Náncsi Néni Vendéglőjének erőssége a hagyományos magyar konyha, de nemzetközi fogásokat is lehet rendelni. Étlapját néhány szezonális fogás és sokféle magyar bor színesíti.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A