Keresés EN

Programok itt

Shopping

Szobanövényvásár a Lumenben

A Pilea Projekt Rákóczi téri szobanövény- és lakáskiegészítő-boltja egy napra ismét a Lumenbe költözik.

Miután bebizonyosodott, hogy a Lumen-közönségnek kicsi a Mikszáth tér, 2017-ben létrejött a nagy Lumen, pár sarokkal odébb. Tény, hogy más a hangulat: sosem volt még ekkora tere a saját pörkölésű kávénak, mint a Horánszky utcai egységben, ráadásul az üvegfalú, belső udvarra emlékeztető helyiségen túl egy előadóterem és egy komolyabb konyha is helyet kapott a házban. A mentalitás azonban a régi: a legfontosabb építőkockák itt is a koncertek, táncházak, finom ételek (ebédmenü is), kézműves sörök, borok, profin elkészített kávék és egy jó hangulatú közösség.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A