Keresés EN

A Mixát Udvar a Krúdy Gyula utca 7. szám alatt található szórakozóhely-komplexum, egy friss koncepcióval, ugyanakkor a múltat is beintegrálva a jelenbe. A falak, berendezések még utalnak a hely utódjaira, ilyen például a Darshanból megmaradt Buddha-szobor a tetőteraszon vagy a Csempés kocsma csempefelületei, de vannak a ház felépítésének korszakát, a XIX. századot is érzékeltető falrészek, felületek. A nevéből is következtethetünk, hogy mit foglal magába a Mixát: többféle hely fúzióját, mixét, és mindezt egyszerűen, működőképesen és cseppet sem túlgondolva. Egyszerre elegáns és romkocsmás, és az előtte lévő, utcai terasszal együtt hat részből áll a hely. Ha a főbejárattal szemben állunk, jobbra van a borbár rész, a Mixát Vin, ahol natúr és csapolt borokat kóstolhatunk, de ezen a részen sülnek az igazán ízletes római pizzák is. Balra pedig a Mixát Keg vár 32 sörcsappal, és minden igényt, ízlést és anyagi lehetőséget kielégítő kínálattal. A legfontosabb üzenete a helynek pedig az, hogy minden, ami itt a vendég elé kerül, az minőségi legyen, akkor is, ha kevesebbet enged meg a pénztárcája, és akkor is, ha többet.

Tipp: Nagyobb társasággal is érkezhetünk, olyankor minden vendég kap egy vendégkártyát, amin gyűlik az este folyamán a fogyasztása, így a számla rendezése is hamar megvan a végén!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A