Keresés EN

Az impozáns Múzeum körúton találjuk a Mindenem brunch éttermet, ahol a laktató reggelik és ebédek a tradicionális hazai konyhát képviselik. A környéken dolgozóknak (és persze a közeli bölcsész karok hallgatóinak is) tökéletes választás, ha megbeszélést tartanának egy kávé mellett, vagy egy hosszabb ejtőzésre vágynának egy kiadós brunch-csal egybekötve. Ha pedig ebédelni akarunk, a hétről hétre változó két- és háromfogásos ebédmenük közül választhatunk. A hely nevével azt sugallják, hogy szeretnének a környékbeliek törzshelyévé válni, amihez egyébként tényleg minden adott. A bundás kenyér és a sajtos-gombás-sonkás omlett mellett egészségtudatos opciókat is kínálnak, mint például a kókusztejes vegán zabkása házi granolával vagy a búzafűlé. Mindig tartanak húsmentes opciókat a vegetáriánusoknak, elviteles dobozaik pedig környezetbarátok.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A