Keresés EN

Programok itt

Gasztró

KávéBár Bazár 2024

Idén február utolsó hétvégéjén zajlik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a tizennegyedik KávéBár Bazár.

A minden elemében megújult Millenáris, Bel-Buda kedvenc rendezvényhelyszíne, a szabadidő eltöltésének többfunkciós tere. A Millenáris Park és a Széllkapu Park összesen 7 hektáros területe, halastavakkal, víz- és fényjátékkal, digitális vízfüggönnyel, cseresznyefaligetekkel, tematikus játszóterekkel, napozóteraszokkal a Margit körúttól egészen a Marczibányi térig várja a természet szerelmeseit. Budapest legrégebbi tematikus játszótere, a Zöld Péter Népmese Játszótér is itt bújik meg.

A Millenáris rendezvényterei; az indusztriális jellegű Nagycsarnok, a természetes fényben úszó Üvegcsarnok, a Kerengő, az eleganciát sugárzó Nemzeti Táncszínház, valamint a teljeskörűen felújított és új szárnnyal kibővített sokoldalú Fogadó egész évben változatos programoknak, színházi előadásoknak, konferenciáknak, tudományos kiállításoknak, fesztiváloknak, koncerteknek és zártkörű rendezvényeknek adnak helyet.
 
A Millenáris pár perc sétával elérhető a Széll Kálmán tér, Széna tér, Mechwart liget irányából. Ezeken a közlekedési csomópontokon számos busz, metró, villamos, valamint éjszakai busz közlekedik, továbbá több Bubi dokkolót is kialakítottak. A Millenáris és a Széllkapu Parkok kétszintes mélygarázsaiban 770 parkolóhely van, amelyből 14 akadálymentesített, autómosó, valamint a város egyik legjelentősebb elektromos töltőállomása is itt található.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A