Keresés EN

Éjszakai élet

Majomhoz – Buda titkos kertje

A városmajori futókörön túl, a teniszközpont mellé települt pár éve a Majomhoz bár, ahol hétvégente nagy szerepet kapnak a zenés programok, az élő koncertek és DJ-estek egyaránt. A zene mellett a DiVino borai, repoharak, feltöltős kártyarendszer, illetve a nagy tér is elősegíti, hogy egy nyári fesztiválon érezzük magunkat. Az ide települt truckok többek között pizzával és hamburgerekkel várnak minket, amelyeket remek koktélokkal is kísérhetünk. Az egész nyáron át tartó programsorozatok közül a kedvenceink a workshopok és a kertmozi, de napközben is jó ücsörögni a százéves fák lombjai alatt.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A