Keresés EN

Valóságos gasztronómiai és kulturális mini centrumot találunk a Kertész utcában, melynek egyik szereplője a Babérliget Könyvesbolt és Kávézó, másik pedig a Laurel Budapest. Utóbbi egyszerre bor- és tapas bárként működik a földszinten, illetve fine dining fogásokat kínál egy emelettel lejjebb. A konyha elölről nyitott, oldalt pedig csak egy széles üveg választja el a vendégektől – így közelebbről is megfigyelhetünk, hogyan készíti a vacsoránkat Szabó Dávid és fiatal csapata. Étlapjukon vagány ízeket találunk, újrahúzott körömpörkölttől a vegán degusztációs menüig, a desszertfrontot pedig Ötvös Zsuzsanna erősíti.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A