Keresés EN

Gasztró

Külvárosi Pék

Cinkota lakosainak és a környékbelieknek is hamar kedvencévé vált a Szabadföldi úton található Külvárosi Pék, amelyet egy új irodaépület aljában találunk. Csonka Tímea pék és tulajdonos egy pályamódosítás után nyitotta meg üzletét, és számos országban tanulta, figyelte meg a kenyérkészítés titkait. A Schäffer-Salzl nevet pedig a tulajdonosok nagyszülei által kapta az üzlet, mint ahogy néhány kenyerük neve is valós személytől származik. A kovásszal készült kenyerek mellett bagettet, kiflit, zsemlét, bajor perecet, krékereket, pogácsákat is készítenek, de a kakaós csiga vagy a túrós batyu is hibátlan.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

új hely Gasztró

Rojt és Bojt Coffee

A Rojt és Bojt második egységét is az I. kerületben nyitotta meg, de míg az első egységet a Kosciuszkó Tádé utcában találjuk, addig az új nagyobb kávézó a Gránit lépcső közelében fekszik, így bárhonnan is közelítjük meg a Várat, mindkét oldalon betérhetünk egy kis finomságért.

Neked ajánlott

A