Keresés EN

Kobuci tulajdonképpen egy kolbászos buci, fokhagymás tejföllel, paradicsomkarikákkal és uborkakockákkal, aminek már saját szórakozóhelye is van a fővárosban az óbudai Zichy-kastély belső udvarán. A Kobuci Kert 2005 nyarán, a Kapolcsi Művészetek Völgye Fesztivál keretein belül debütált, 2009-ben pedig felbukkant a budapesti szórakozóhely színtéren is. A Kapolcson megszokott fesztiválhangulatot, a népzenei vonal megtartása mellett egyéb műfajok igényes zenei produkcióival garantálják.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A