Keresés EN

Gasztró

Juicy + Budapest Bagel

A 7. kerület mindig nyüzsgő Dob utcájában találjuk az üzletet, ami két nagy kedvenc összebútorozásának eredménye. A Budapest Bägel és a Juicy mindenből hozott a helyre, amiért szeretjük őket: lazaccal, gorgonzolával, krémekkel, rukkolával töltött, lyukas közepű, magvas szendvicseket és frissen préselt, sokszor elsőre merész mixnek tűnő leveket, de még mentes sütiket és chiapudingot is. Ezek egészülnek ki kávéval, teával, salátával. Jó kis párosokat lehet tehát alkotni, amik reggeliként vagy uzsonnaként, helyben vagy az utcán falatozva is tökéletesen működnek.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A