Az egyedi olasz technikával, gyönyörű rózsaformába kent és kizárólag természetes alapanyagból főzött fagylaltot áruló Gelarto Rosa régóta nagy kedvencünk. A Bazilika környékén már két üzletben is találkozhatunk velük, a 2022-ben nyílt Gelarto Rosa Grande a Hercegprímás utcában hatalmas kínálattal vár ránk, a Szent István tér 3. szám alatt található fagyizó pedig hamarosan vadonatúj, felújított pompájában nyitja meg újra kapuit. 

A különleges rózsafagyik között rengeteg vegán opciót találunk, de a tejes és tejszínes fagyik, sőt a sörbetek kedvelői is hatalmas kínálatból válogathatnak. A konyhában folyamatosan zajlik a kísérletezés, így érdemes időről-időre betérni, és felfedezni az újdonságokat, ráadásul a Gelarto Rosa-ban mindig számítanak az önkéntes tesztelők segítségére. De ne csak nyáron nyaljunk fagyit, télen is sokszor jól tud esni egy-egy rózsadesszert, ha pedig rajongunk az olasz kávéért, akkor is érdemes betérni hozzájuk.
 
WLB-Tipp: Ha ünnepségre, szülinapra, zsúrra vagy bármilyen eseményre megyünk, és mi vagyunk a tortafelelősök, akkor gondoljunk a Gelarto Rosa-ra, megrendelésre gyönyörű, rózsadíszes fagylalttortát készítenek. Az újdonságokért pedig érdemes őket Instagramon is követni.

Hasonló tartalmak

Admin mode