Keresés EN

Az egyre inkább felfutó Margit-negyedben, a MANYI Kulturális Műhely és közösségi tér utcára nyíló üzlethelyiségében található a Franc. Ez a különleges vintage bolt jórészt régi tárgyakat kínál eladásra, de csupa olyat, ami nemcsak régi, hanem egyedi és minőségi is. A sok-sok vintage tárgy között azért találni friss árukat is. A Franc nemcsak egy bolt, hanem egy olyan közösségi tér, ahol még vásárolhatunk is valami vintage tárgyat. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A