Keresés EN

Budapesttől 28 km-re, az M5-ös autópálya inárcsi lehajtójánál találjuk a 2023 tavaszán nyílt Flow Hotel & Conference-t, benne a HIGH5 Bistrót, ez utóbbit Knittel Tamás séf vezeti. A modern stílus és az elegancia barátságos kiszolgálással és izgalmas ízekkel párosul. Családi rendezvényekre (különteremmel, illetve szertartáshelyszínnel is rendelkeznek), üzleti ebédekre vagy átutazóknak is ajánljuk, hiszen a mesterlevestől kezdve a szuvidált bárányfartőn át a hamburgerig mindenki találhat kedvére való fogást. Az étlap 3-4 havonta változik, mivel friss, minőségi és szezonális alapanyagokkal dolgoznak.

büféreggelikhez (nem csak szállóvendégként) bármikor csatlakozhatunk, illetve napijegyet is válthatunk ebéddel, welness-, szauna- és fitneszterem-használattal, valamint a tematikus vacsoraesteken is részt vehetünk. Signature koktéljaik kifejezetten a szálloda számára készültek és friss virágokkal érkeznek. A hotel és a bisztró is modern és elegáns, mégis barátságos és otthonos. Nagyon kedves a személyzet, és tényleg maximálisan odafigyelnek az eltérő szolgáltatásra vágyó vendégek igényeire.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A