Keresés EN

A Tűzoltó utcai Élesztőház szinte már zarándokhely a kézműves sörök rajongói között. Fő attrakciója természetesen a 30 sörcsappal felszerelt Élesztő, ahol a klasszikusabb tételek mellett hazai főzdék újdonságait is megkóstolhatjuk. A később becsatlakozott Cask Ale Bárban brit tradíció alapján főzött, könnyű és gyümölcsös "real ale"-t csapolnak, a BREW!Stúdióban pedig a házi sörkészítést tanulhatjuk meg a Hara'Punk gerillacsapatától. A komplexum azonban már rég nem csak a sörivásról szól, hanem különböző műfajok olvasztótégelyévé vált. A Butcher's Kitchenben szaftos hentesételeket kaphatunk, az épületben ezenkívül egy bormozi is működik, vasárnaponkétn pedig egy szuper termelői piac, a Pancs – gasztroplacc vár mindenkit.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A