Keresés EN

Programok itt

Éjszakai élet

Barkóczi Noémi lakáskoncert a Trafóban

Egy estére most bárki beköltözhet Barkóczi Noémiék közös lakásába.

A budapesti Trafó a szokatlan és inspiráló élményekre szomjazó közönség bázisa. Nem hagyományos színház, hanem kortárs művészeti befogadó hely, bátor és minőségi kiállításokat rendező galériával kiegészülve. Nincs saját társulata, de lehetőséget biztosít azoknak a független kompániáknak, akiknek nincs állandó játszóhelyük. A dokumentum- és zenés színház, a tánc, zene és újcirkusz magyar, illetve nemzetközi top produkcióit láthatja itt a közönség, amely nem riad meg a digitális performansz bemutatásától sem. Rendszeresen szerepeltet olyan előadásokat, amik felforgatták és új energiákkal töltötték fel a kortárs előadó-művészetet világszerte.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A