Keresés EN

Az V. kerület egyik legjobb brunchos helye, az Edison & Jupiter Matusek Nóra tulajdonosnak köszönhető, aki a fantasztikus házi kalácsokért felel, Györök Gaszton head barista pedig kávék terén tartja erősen a frontot. A Váci utca állandó turistadömpingje a Dorottya utcába érve elhalkul, maximum a tejhabosító hangja zavarja meg az idillt, ugyanis itt a latte art valóban nemcsak egy trend, hanem komoly munka, bevonva a magyar kávépörkölőket is, az újdonságok és különlegességek bemutatását pedig szívügyüknek érzik. Az Edison & Jupiter belső tere egyszerre modern és század eleji, a hangulata elegáns és otthonos. Az ételek a hazai kistermelők gourmet-minőségű alapanyagaira épülnek, mint ahogy ezt az etyeki kecskecamembertes kalács-brunchszendvics is jól igazol. Kimondottan kísérletező gasztroműhely, amit Nóri belarusz gyökerei is elősegítenek, mert az étlapon lazackaviáros blini is található tejföllel és mentával. A belvárosi brunchozó egy olyan hely, ahol mindig érhet minket egy kis meglepetés, bármikor is térünk vissza!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A