Keresés EN

A Csodák Palotája – vagyis a Csopa – egy tudományos élményközpont, ahol játékosan és interaktívan ismerkedhetünk meg a fizikával, kémiával, az emberi testtel és az űrkutatással. A Csillaghegyen, a Mátyás király út 24. alatt található varázslatos helyszínen minden kipróbálható, megtapogatható, elcsavarható vagy épp megmászható, így hát az óvodás gyerkőcöktől, az unokákat kísérő nagyszülőkön át, a randizó fiatalokig mindenki boldogan veti bele magát a tudományos játékokba. A közel 5000 négyzetméteres kiállítótérben létrehozhatjuk saját örvényünket, résztvehetünk egy űrhajós küldetésen, elveszhetünk a tükörlabirintusban, de akár kísérletezhetünk is a laboratóriumban, az Öveges Színpadon pedig naponta többször izgalmas előadásokat láthatunk. Ottjártunkkor épp egy mechanikai bemutatót kaptunk el, és mi is ugyanolyan tátott szájjal néztük a kísérleteket, mint ahogy a mellettünk ülő kisgyerekek.   

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A