Keresés EN

Gasztró

Cserpes Tejivó - Sütő utca

A Deák téri Cserpes Tejivó hosszú hónapok után, teljesen megújult belső dizájnnal nyitott újra, a minőség viszont szerencsére a megszokott maradt. A falakat benépesítő ismeretlen galaxisok, űrhajók és asztronauta macskák társaságában továbbra is kérhetünk hibátlan péksütiket, például kakaós csigát, túrós batyut, pogácsát, sima és melegszendvicseket vagy salátát, illetve többféle tejterméket a kakaótól a joghurtig. Emellett hatféle menüt is kínálnak, hogy megkönnyítsék (vagy épp megnehezítsék?) a választást.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A