Keresés EN

Az Allee oldalában működő Cserpest a Kőrösy József utcáról közelíthetjük meg, érkezzünk akár a 4-es villamossal, a 4-es metróval vagy épp biciklivel (a közelben van tároló). Itt időjárástól függően a teraszon vagy a benti térben lehet gyermeki lelkesedéssel habos kakaó - kakaós csiga vagy klasszikus melegszendvics - limonádé kombinációkat elfogyasztani. Persze ezeken túl beszerezhetünk joghurtot, túrórudit, rongyos kiflit, sőt kávét is, és mindenközben a méretes üvegportálon át vagy a kinti asztalok mellől figyelhetjük a bevásárlóközpont és a vásárcsarnok közti gyalogos forgalmat.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A