Keresés EN

Cinema Mystica lenyűgöző világa állandó helyszínre költözött, ahol 21 installáció segítségével indulhatunk egy különleges utazásra. Az új kiállítóhelyet a Ferenciek terén található impozáns Párisi Udvarban találjuk, ahol a különleges technikai megoldások miatt nagy szerep jut a fénynek és az optikai illúzióknak. 1200 négyzetméteren, 10 teremben 21 digitális installáció bontja le a hagyományos határokat az alkotás és a befogadó között. A 360 fokos, háromdimenziós terekben, a különleges képi és hangélmény hatására teljesen elmerülünk a minket körülvevő világban. A Cinema Mystica nemcsak a hazai színtéren, hanem az egész térségben egyedülálló művészeti projekt, magyar és külföldi alkotókkal, alkotócsoportokkal, ahol 85 projektor, 5 kilométernyi kábel és egyedülálló csúcstechnika vár ránk. A vetítések félévente változnak majd, így mindig más és más világokba repítenek bennünket.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A