Keresés EN

Ha egy kiadósat reggeliznénk irány a Lara Café, ha pedig egy saját márkás sörre és saját logós burgerre vágynánk, akkor nem kérdés, hogy a tőle pár lépésre található Chris Bar & Burger lesz a nyerő választás. A való életben is egy párt alkotó Lara és Chris megtöltötte az Akácfa utcát nemcsak a legjobb finomságokkal, hanem lazasággal és vagánysággal is, így ha ezen a környéken szeretnénk enni, akkor két szuper hely is van már a tarsolyunkban. A Lara letisztultságával szemben itt inkább a sötét színek dominálnak, a falakat bakelitlemezek borítják, a hangulat pedig bulisabb, amiről a neonfeliratok és a falon lévő polaroid képek gondoskodnak. A burgerek között van csirkés, pulled porkos, kecskesajtos, Angus marhás vagy extrán baconös, az ínyencek pedig olyan különlegességeket is megkóstolhatnak itt, mint a bölényhúsos vagy kézműves burgerek. Köretnek héjas rusztikus vagy édesburgonyát, salátát és hagymakarikát is kínálnak. Rendszeresen van egy havi ajánlat is, ami miatt már megéri visszatérni. A saját márkás burgert levédik egy saját logós égetőbélyegzővel is, így a burgerunk „Chris Bar”-os felirattal érkezik elénk. Hamburger mellé sör dukál: kóstolhatunk saját főzeteket, például búzasört, cseresznyés kézműves sört, IPA-t vagy hop lagert. A desszert sem maradhat el a Chrisben, méghozzá klasszikusan brownie és amerikai palacsinta. Vigyázat, mert nem csak a finom ételek tarthatnak itt bennünket, ugyanis nem ritka, hogy karaoke- vagy DJ-estekbe is belefuthatunk itt.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A