Keresés EN

A CAT Budapest egy vagány klub a Gozsdu udvar mindig nyüzsgő felszíne alatt. A Madách térről tudjuk a leggyorsabban megközelíteni, hogy aztán egy lépcsőn leereszkedve a kis- és nagymacska tematikát alaposan kimaxoló térben találjuk magunkat. "Nice to MEOW you" felirattal üdvözölnek, de pixeles macska, fekete párduc, Hello Kitty és barokkos öltözékbe és képkeretbe bújtatott cirmosok is a dekor részét képezik. Vannak elszeparált terek; VIP szobák, illetve egy rózsaszín, bőrhatású kanapékkal és saját bárpulttal felszerelt traktus is. A tánctér nagy, a koktélok finomak, a buli hajnali 6-ig tart - és a prémium hangtechnikának köszönhetően mindig nagyot szól, legyen bármilyen party a házban.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A