Keresés EN

A Buja Disznó(k)-at anno a Belvárosi Piacon ismertük meg, de 2021 óta a Fény utcai piacon bukkanhatunk rá Bíró Lajos ikonikus rántotthúsaira. A játékos névből sejthető, hogy a fő alapanyag továbbra is a sertéshús; azon belül is a legmagasabb minőségű, óriás szeleteké a főszerep. A roppanós, aranybarna bundájú husikhoz tökéletes választás a friss kenyér, a házi savanyúság vagy a burgonyasaláta. A kínálatban megmaradt a rántott fül is, de bűvült a lista a Séf utcájából ismert rántott kacsamájjal és csirkecombbal. Kérhetünk még májgombóclevest, péntekenként sóletet, és gyakran belefuthatunk majd a Bíró Lajos-féle rakott krumpliba is.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A