Keresés EN

A 2012 nyarán nyílt Kazinczy utcai Bors Gasztrobár igazi kuriózumnak számít a városban. Nem csupán a poharas levesező budapesti meghonosítása miatt jár nekik csillagos ötös, de a gondosan összeválogatott alapanyagokból készült, különleges leves- és szendvics-kompozíciókért is. Nem lehet nagyon rájuk erőltetni semmilyen skatulyát: egyedi fűszerezésű levesek és baguettek, valamint különféle fantázianevű főzelékek és tészták bukkannak fel a naponta frissülő táblán.

A teljesség igénye nélkül álljon itt néhány Bors fogás: kókuszos-csilis sütőtökkrémleves pirított tökmaggal, gyömbéres-áfonyás erdei gyümileves mandarin Panna Cottá-val, karamellás-francia mustáros fácánraguleves, fehérboros-borókás burgonyafőzelék, szendvicsek közül a Hambagett vagy a French Lady. Utóbbi a legnépszerűbb - rozmaringos lilahagymalekvár, fűszeres csirkemell és ementáli sajt van benne. Folytassuk? Ha legközelebb a belváros kultúrutcájában jársz, irány a Bors!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A