Keresés EN

A Bangla Büfé Prémium az Akácfa utca 40. egy régebbi lakosa, így már többször is alkalmunk nyílt kipróbálni, mit tud a dal, samosa, biryani, paneer, pakora és a többi bangladesi specialitás. Az autentikus ételek mellé autentikus tulaj is jár, és az is sokat dob a hangulaton, hogy sok nemzetközi vendég váltja egymást. A régi lambériák ugyan már nincsenek meg, de a modernebb környezetben is ugyanolyan jókat lehet enni. Mint azt az indiai konyhánál is megtanultuk, a kicsit csípős fogalma itt sem nagyon létezik, de legalább van plusz egy okunk csillapító és nagyon finom mango lassit kérni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A