Keresés EN

Hold utca után már Óbuda szélén is ehetünk príma péksüteményeket. A Bécsi úton található üzlet a tágas tere miatt nemcsak nagyobb termelésre alkalmas, de arra is, hogy beleláthassunk a sütési folyamatokba, tovább fokozva az éhségünket. A választék itt sem okoz csalódást – van kovászos, teljes kiőrlésű kenyér, és lehet kapni az Artizán díjnyertes bagettjeiből is. Ha valami különlegesre vágyunk, olyan ételek várnak minket, mint a Bostock nevű mandulakrémes kalács vagy a kardamonos-vaníliás masni. A reggeli mellé kávét vagy gyümölcslevet is kaphatunk, ha pedig délután tévednénk erre, natúr borokkal tehetjük még élvezetesebbé az étkezést.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A