Keresés EN

A Népszínház utcai Art Salon Contemporary egyszerre lakás, műterem, kiállítótér és szalon. A helyet Tomasz Piars lengyel festőművész hozta létre, ő elsősorban műtermet keresett magának, ahol az alkotás mellett még lakni is lehet, azt, hogy a teret valami másra is lehetne használni, már a lakás adottságai hozták magukkal. Az Art Salon Contemporary hitvallása a közösségépítés, így nem meglepő, hogy sokkal inkább működik szalonként, mintsem kiállítótérként, és a kiállítások tekintetében is a csoportos tárlatokat részesítik előnyben. Emellett olyan eseményeknek is otthont adnak, mint a rulett- és pókereste – szigorúan műzsetonnal, pénz nélkül –, lengyel és magyar ételeket bemutató gasztroest, de volt már itt könyvbemutató, divatbemutató és egy kisebb klasszikus zenei koncert is. Sőt az Első Magyar Szivarklub szintén rendszeresen tartja itt összejöveteleit. A zártkörűség nem jelenti azt, hogy egy egyszerű hétköznapon ne lehetne megnézni az éppen aktuális kiállítást, akit érdekel a hely, az nyugodtan bejelentkezhet hozzájuk, ráadásul a kiállítások látogatása ingyenes.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A