Bár a Széll Kálmán tér melletti olaszos hely buja kertjét bezárja egy időre, ám a nyár utáni időszakra is izgalmas tervekkel készül.

Sikeres szezont zárt a Giulia Garden, melynek nyitásáról mi is beszámoltunk, és ahogy véget ért a nyár, a stáb már azon gondolkodott, hogy mi legyen a következő nagy lépés.

„Nem is kellett sok idő, hogy összeálljon a kép, a beszélgetésekből és a közös ötletelésből pedig megszületett a Giulia Social Club. Olyan helyet akartunk létrehozni, ami továbbviszi a Garden szellemiségét, de még többet nyújt. A visszajelzések, amiket kaptunk, és a kert tapasztalatai alapján Peppe Merlino, az elismert Uliassi étterem séfje, és Kardos Dániel, a Giulia vezető séfje dolgoztak össze, hogy egy új, autentikus olasz menüvel lepjék meg vendégeinket”

– mesélik az étterem vezetői.

A Social Clubban nemcsak az étel kap főszerepet, hanem a találkozás élménye is.

„Ez egy olyan hely lesz, ahol nem csak a gasztronómia ad okot a látogatásra. Szeretnénk, ha a vendégeink úgy éreznék, hogy ez egy igazi meeting point, egy közösségi tér, ahol találkozhatnak barátokkal, új ismerősökkel, vagy akár csak egy jó beszélgetést folytathatnak egy pohár ital mellett. Az olasz gasztronómia köré szervezett tematikus esték révén még mélyebbre áshatunk ebben a kultúrában, és különleges közösségi eseményekre is lehet számítani”

– mesélik a tulajdonosok.

Az italok terén sem adnak alább. A koktélkínálatban továbbviszik az eddigi vonalat, minden koktél gondosan válogatott hozzávalókból készül, és külön figyelmet fordítanak a negroniválogatásukra. Természetesen nem maradhatnak el a bioborok sem.

És miért Social Club?

Azért, mert itt nem csak enni és inni lehet – a koncepció arról szól, hogy a társasági életet és a gasztronómiát úgy ötvözik, hogy egyedülálló élményt nyújtson. A Social Club nem zár be korán, késő éjjelig, akár hajnali kettőig is nyitva tart, így bátran lehet maradni és élvezni az estét. A kulináris élmény pedig folyamatosan jelen lesz, ráadásul tematikus esték, zenei rendezvények és élményalapú programok teszik igazán különlegessé az itt töltött időt.

A konyhában pedig továbbra is a legmagasabb minőségre törekednek. Peppe Merlino és Kardos Dániel közös munkájával egy autentikus olasz menü született, amely a tésztára helyezi a hangsúlyt, természetesen a legjobb alapanyagok felhasználásával. Október 18-án megnyitják tehát a kapukat a Giulia Social Clubbal. A Széll Kálmán tér mögött, a Retek utcában található hely egy igazi közösségi tér lesz, ahol a gasztronómia, a kreativitás és a társasági élet egyedülálló harmóniában találkozik.

Gasztró

Giulia

Giulia egyszerre olasz, innovatív és otthonos, nyitásakor pedig a fél város róla beszélt. A modern trattoriaként aposztrofált hely a Retek utcában, az egykori Trombitás kertben.

Címkék