Új külsővel, Rácz Jenő által megálmodott menüsorral és válogatott italkínálattal készült a 2024-es strandszezonra a Portofino Beach Club by Rácz Jenő a Lupán.

Újított a Lupa idén: nem mással, mint Rácz Jenő legújabb projektjével, a – korábbi Costes Beach Clubot újraálmodó – Portofino Beach Clubbal .

„Ez egy nagyon új projekt, egy saját beach club, ahová lehet jönni koktélozni, jókat enni, strandolni”

– mesélte lelkesen a séf.

Az étlapon mediterrán hangulatú, könnyed, a hagyományos ételekkel kombinált, változatos ételkreációkat találunk, valamint színes, kellemesen lazító koktélokat és bő sörválasztékot. Az ételsorban például ott van a sokat sejtető „Rácz Jenő signature burger”, ami a leírás szerint 15 dkg marhahúspogácsából, gorgonzolás majonézzel, rukkolával, grillezett prosciuttóval és házi hagymalekvárral készül. De van fish and chips és „rendes” cézársaláta is, melyben a csirkemell, parmezán sajt, bacon, kruton kombót 65 fokos (!) tojás teszi teljessé. Desszertvonalon (mások mellett) van pisztácia- és ribizlitorta vagy a cukor-, glutén- és laktózmentes, Skinny B!tch nevű ízvarázs.

Az itallapon szintén széles a választék: a beach feeling elmaradhatatlan spritz- és koktélvariációi, alkoholos és mentes változatban, csapolt és üveges sörök, többféle bor és pezsgő, de nem hiányzik a házi limonádé, a jegestea és az almafröccs sem. A vízparti ejtőzést pedig bérelhető napágyak vagy akár egy VIP LOUNGE privát beach segíti.

(Borítókép: Lupa)

Címkék