Bill Murray Németországban forgatott, onnan utazott Magyarországra, hogy meglátogassa Tökölön élő barátját.

A Blikk számolt be róla, hogy Bill Murray június 1-jén hazánkba érkezett, hogy meglátogassa barátját, Michaelt és annak feleségét Tökölön. A család igazán meglepődött, amikor a repülőről írt egy üzenetet: „Úton vagyok hozzátok.”

Michael Stenger már 35 éve ismeri Bill Murrayt. A magyar férfi limuzinsofőrként dolgozott New Yorkban, miután 56-ban disszidált Magyarországról, és egy alkalommal Murrayt is elvitte. Ekkor kezdődött több évtizedes barátságuk, de a színész most járt először Magyarországon. Ezzel régi ígéretét váltotta be elmondása szerint.

„Vitathatatlanul gyönyörű ez a város. Kis nehézséget okozott, hogy cigányzenét találjunk, de ma este újra megpróbáljuk, vagy csak cigányzenészeket hívunk a házhoz”

– mondta a Blikknek Budapestről. Először ivott Unicumot, ami elmondása szerint megnyugtatta, illetve vendéglátója szerint először szedett fáról cseresznyét (a kertjükben).

A Balatonra is ellátogatott, hétfőn pedig a Pillangó utcai Éjjeli Bagoly étteremben járt a színész, amiről az étterem is megemlékezett:

A színész kedden utazik tovább Görögországba, ahol egy golfversenyre várják.

(Borítókép: Michael Loccisano - Getty Images)

Címkék