Harmadik szezonját nyitja meg az óbudai Miklós téren a fákkal körbeölelt, este hangulatos világítással csábító Mad Garden Buda, a belvárosi Madhouse Budapest bisztrójának kis testvére. Itt nemcsak napközben ejtőzhetünk a kellemes fák árnyékában egy finom hideg kisüzemi sörrel a kezünkben, hanem esténként akusztikus koncertekbe és DJ-kbe, sőt egyéb jó programokba is belefuthatunk. Idén különböző food truckok is érkeznek hozzájuk. Igen jónak ígérkezik az idei Mad Garden-szezon!

A panelházak között megbújó, közel 240 éves Selyemgombolyító épülete mellett rejtőzködő kert évről évre mindig újdonságokkal készül, de természetesen a régi, jól bevált kedvenceket is megtartották, amiért a vendégek 2022 óta visszajárnak. A Mad Garden Budában tényleg úgy érezhetjük magunkat, mintha egy kicsit nyaralnánk, mégis könnyen és gyorsan megközelíthető, amolyan városon belüli kis oázis.

Széles italválaszték és guruló ételkínálat

Ebben a szezonban megújult itallappal készültek, úgyhogy a kiváló kisüzemi söröket vagy a remek koktélokat már délutántól a vagány napágyakban ejtőzve vagy este a hangulatosan kivilágított kertben kortyolgathatjuk.

Elmaradhatatlanok a Mad Scientist sörök, amelyekből idén három lesz a csapon, valamint temérdek különböző dobozos sör közül is válogathatunk. Emellett biodinamikus borok, széles spiritválaszték, long drinkek és az idei nyár slágere, a vermut is felkerült az itallapra. Ételfronton is különlegességekkel készülnek, ugyanis mindig más és más ételeket kínáló food truckok gurulnak be a kertbe. Ezen a nyáron érkezik hozzájuk majd a New York Hot Dog, a Black Heaven Barbecue, a Paneer, a Tésztafeszítő Kisiparos és a Kolbice is. Előzetesen itt tudtok asztalt foglalni.

 

Programok a koncertektől a piacon át a pilatesig

Idén is beszerezhetünk majd virágokat, növényeket és hazai alkotók dizájntermékeit is. A hangulatos kertben, a Kiskertpiacon kínálják majd a portékájukat az árusok. A következő alkalom június 23-án lesz, majd nyári szünetre megy a piac, de ősszel folytatódik a rendezvénysorozat.

Közben nem maradhatnak el a finom falatok, hűsítő italok és a kellemes zene sem. Ami a chilles, könnyed zenei felhozatalt illeti, ezen a nyáron többek között Agócs Mártonnal, FRANKO akusztikkal, Meszkával és Kristoaffal is találkozhatunk majd a kertben.

Olykor a jógamatracokat sem érdemes otthon hagyni, hiszen pilatesórákat tart majd Bora Fanni, amire előzetesen regisztrálni kell, de lesz még kutyás jóga és olyan alkalom is, amikor handpanre vagy DJ-k zenéjére frissíthetjük fel magunkat. A programokért érdemes a Facebook-oldalukat követni, ahol minden eseményt megtaláltok. Mindezek mellett az Eb-meccseket és az olimpiai játékokat is követhetjük náluk, illetve közösen szurkolhatunk kedvenceinknek.

Gyerekbarát és állatbarát

A Mad Gardenben a gyerekeket is szívesen látják. A négylábú kedvenceket sem érdemes otthon hagyni, hiszen a kert maximálisan kutyabarát, sőt kifejezetten kutyás programokat is szerveznek, illetve bármelyik eseményen szívesen látják őket.

A Mad Garden Buda harmadik szezonja is igen ígéretesnek tűnik. Ha szívesen eltávolodnánk a belvárosi forgatagtól, megpihennénk a hűsítő kertben, ennénk vagy innánk valami finomat, vagy éppen a barátokkal lazítanánk, akkor hétfő és kedd, illetve esős időjárás kivételével a hét többi napján 16 órától nyitják a kert kapuját.

ELÉRHETŐSÉGEK

Mad Garden Buda

(Borítókép: Mad Garden Buda)

Címkék