A Budapest Jazz Club a Covid-járvány okozta likviditási gondjaiból fakadó rövid kényszerszünetére válaszul nyitotta meg az Alerant Szeparét, melyen keresztül akár mi is támogathatjuk a klub működését. A vadonatúj részt a klubban, de a kíváncsi szemektől egy kicsit elzárva találjuk, így tökéletes alkalmat kínál arra, hogy jazzimádó ismerőseinkkel különleges hangulatban szórakozzunk. Eközben pedig még jó ügyet is támogatunk.

Évek óta szeretjük a Hollán Ernő utcai Budapest Jazz Clubot. Az egykori művészmozi helyén nyílt szórakozóhelynek kortalan hangulata van. Az elmúlt időszak anyagi nehézségeinek leküzdésére most különleges megoldással rukkoltak elő, ennek eredményeként nyílhatott meg az Alerant Szeparé, teljesen új bútorokkal és enteriőrrel. Ha valaki a nyüzsgés helyett egy kis privát szférára vágyna, ki is bérelheti a helyet, ezzel is támogatva a jazzklubot.

„Az elmúlt évek nehézségei a kultúrafinanszírozásban is változásokat idéztek elő, az állami szerepvállalás helyett egyre nagyobb szerep jut a mecenatúrának – mondta el Susszer Zoltán, a jazzklub társtulajdonosa. – A klub fontos közszolgálati funkciót is ellát, fiatal tehetségeket támogat, és helyszínt biztosít a jazzélet eseményeinek is – tette hozzá. – A kialakult helyzetben meg kellett próbálnunk piaci vonalról visszahozni a kieső összeget. Ennek  egyik eszköze a szeparé, melyet tulajdonosi és emellett javarészt főtámogatói forrásból finanszíroztunk a konyhatechnológia, valamint a koncertterem világításának és régóta esedékes padlóburkolatának felújításával párhuzamosan."

A jazzklub tavaly anyagi nehézségek miatt néhány hónapra bezárt, a Covid-járvány, illetve az ezzel párhuzamosan lecsökkent támogatások miatt jelentős bevételtől esett el a hely, így működésük rövid időre ellehetetlenült. A klubot tizenöt éve havi rendszerességgel szponzoráló, egyéb meghatározó társadalmi innovációt is életre hívó (Szív City életmentő applikáció) Alerant Zrt. a klub életében bekövetkezett tavaly májusi mélypont hírére azonnali és soron kívüli támogatást biztosított.

Az egyeztetések során olyan megoldást kerestek, mely nem egyszeri anyagi támogatásként valósul meg, inkább hosszú távú bevételnövekedést eredményezhet a klub számára. A vendégélmény minőségének növelése érdekében végzett kisebb beruházások mellett ennek köszönhetően jöhetett létre a szeparé, ahol mi is támogathatjuk a klubot.

A 20 000, 30 000 és 60 000 Ft-os támogatói jegyek segítségével három különböző kategóriájú kétszemélyes belépővel vehető igénybe a szeparé. A belépő áráért részt vehetünk az adott napi koncerten, de különböző cateringcsomagok és választott időpontban felhasználható voucherek is tartoznak a különleges szolgáltatáscsomagba. Az Alerant Szeparé ezenkívül 20-30 fős privát rendezvények, születésnapok és céges találkozók lebonyolítására is lehetőséget kínál. 

A különterembe szóló jegyeket a Budapest Jazz Clubban koncertnapokon 18 órától, valamint online a Jegymester felületén vásárolhatjuk meg. A belépőkkel pedig nemcsak támogatást nyújtunk a magaskultúra egy különleges szeletének, de különleges élményt is vásárolunk magunk számára.  

(Borítókép: Budapest Jazz Club)

Címkék