Budapest népszerű alkotói vására május 12-én visszatér Pestre.

Makers′ Market vásárain a dizájnra és a kortárs képzőművészetre nyitott közönség egyedi tervezői termékekkel és azok alkotóival találkozhat – mostanában legtöbbször a Fény utcai piacon vagy a Marczibányi Téri Művelődési Központban. A vásár résztvevői a kortárs design élvonalát képviselő tervezők közül kerülnek ki, ráadásul ezek remek alkalmak arra, hogy a szép tárgyak alkotóival személyesen is találkozzunk. A szervezők a tervezők visszajelzései alapján úgy látták, hogy érdemes egy pesti helyszínt is – akár hosszabb távon, rendszeres jelleggel – feltenniük a főváros térképére, főképp a turistákat célozva ezzel, vagy amikor a budai vásáruk nagyobb szünetet tart.

A MOST Kortárs Bisztróval való együttműködésben valósul meg a belvárosi vásár, amely egész napos dizájn-, gasztro- és zenei élménnyel vár minket. Az eseményen a legtehetségesebb hazai alkotók egyedi tárgyai, a MOST Bisztró étel- és italkülönlegességei és a bisztróban újonnan megnyílt pop-up lemezbolt izgalmas kínálata várja a vendégeket.

A kézi munka és a kis szériás gyártás értéke önmagában is vitathatatlan, a tervezőkkel való személyes találkozás élménye és az egyedi dizájntermékek születésének folyamatába való bepillantás lehetősége pedig olyan különleges élményt ad, aminek köszönhetően egy-egy tárgy az elsődleges használati funkción túlmutató értéket képviselhet hosszú távon az életünkben.

Szeretettel várnak tehát mindenkit a Makers′ Market Budapest szervezői és a MOST Bisztró csapata május 12-én 10 és 17 óra között. Cím: 1066 Budapest, Zichy Jenő utca 17. További részletek a hivatalos Facebook-eseménynél.

(Borítókép: Lőrincz Márk - Socially)

Címkék