A Doboz több mint 12 éve várja a bulizni vágyókat a Klauzál utcában, a belvárosi bulinegyed egyik legmegbízhatóbb szórakozóhelyét nemrég felújították, a hangulat bensőségesebb lett, de a kedvenc dekorelemeink maradtak a régiek. A szabadtéri buliszezon tavaszi nyitófesztivállal veszi kezdetét, ahol március 14-től a heti ötnapos nyitvatartás és az ingyenes belépés mellett minden napra jut valami extra kedvezmény. A város egyik legnagyobb, ezer négyzetméteres kültéri táncterén a csillagos ég alatt bulizhatunk, de szuper koncertek, hatalmas italakciók és finom street food fogások is várnak ránk.

A Dobozban két tánctér, egy rendkívül hangulatos és nem mellesleg hatalmas belső udvar, a legjobb rezidens DJ-k, havonta kiemelt programok, vörösben úszó egyedi, álomszerű vibe és minőségi, de megfizethető italok várnak ránk. Ráadásul mindez most már heti öt napon át, ingyenes belépés mellett! Legyen szó csajbuliról, szülinapról vagy csak egy átlagos napról, a Dobozban biztos nem fogunk csalódni – mutatjuk is, miért.

„Belépve azonnal a város egyik legnagyobb kültéri táncterén találjuk magunkat, aminek közepén magasodik a kerület egyik legidősebb, 320 éves fája, ezen pedig egy hatalmas, vörösen izzó szemű fagorilla – helyieknek csak a »kis King Kong« – csüng. Mindezt körbeveszi a romos budapesti bérház épülete, és már komplett is a romkocsmavibe” – írtuk legutóbb, amikor beszámoltunk a megújult Dobozról.

5 napos nyitvatartás, ingyenes belépés, szuper akciók

A tavaszi buliszezon március 14-én veszi kezdetét, onnantól kezdve pedig új nyitvatartással, heti 5 napon át, keddtől szombatig, ingyenes belépés mellett vethetjük bele magunkat az éjszakába. Érdemes akár már korábban, 6 körül megérkezni, ugyanis remek street food fogások várnak ránk, így a bulira hangolódva vacsorára is beülhetünk, de ha később érkeznénk, az sem probléma, a Dobozban egészen hajnali 6-ig pörögnek a bulik.

A hosszabb nyitvatartás mellett szuper akciókkal is újít a Doboz. Keddenként minden italt fél áron vásárolhatunk meg, szerdánként bizonyos long drinkek egész éjjel 990 Ft-ba kerülnek. Csütörtökönként egy korsó sört (Arany Ászok) 500 Ft-ért vehetünk meg, péntekenként a csajoké a főszerep, az első 100 négyfős lány csapat egy üveg pezsgőt kap ajándékba, szombaton pedig 23 óráig 1+1 italakcióval várnak minket.

Ráadásul ha éhesek lennénk, akkor 21 óráig az étlap kínálatából mindent fél áron vásárolhatunk meg, legyen szó hamburgerekről, steakburgonyáról, hagymakarikáról vagy egyéb remek street food fogásról. Ha a Dobozba készülünk, akkor érdemes asztalt is foglalni, ha legalább 5 fővel érkezünk, akkor egy üveg ajándék habzóbor jár hozzá.

Tavasznyitó Doboz Fesztivál

Most pedig lássuk, mire számíthatunk a tavaszi szezonnyitó alkalmával! Március 14-én, csütörtökön az udvaron 20 órától koncert lesz, majd a Szeresd a trashem bébi bulin Huge Carter vár minket fergeteges számokkal és ütemekkel. Ne felejtsétek el, ezen a napon egy korsó sör egész éjjel 500 Ft-ba kerül!

Március 15-én, pénteken 8-tól szintén koncerttel veszi kezdetét az este, majd Edo Denova és Thomas Rush csinál felejthetetlen bulit. Ezen a napon a csajos péntek alkalmával az első 100 négyfős lánycsapatot egy üveg ajándék pezsgő várja.

Március 16-án, szombaton este 8-tól koncert, 10 órától pedig szambashow vár minket az udvaron, a DJ-pultok mögött Lotfi Begi és Nieder pörgeti a lemezeket, a Szalonban pedig DJ Auts csinálja a bulit. Ezen a napon az itallap kínálatából 1+1 akció keretében válogathatunk.

Ha tehát szeretnénk felejthetetlen élménnyel indítani a tavaszt, akkor irány a Doboz, március 14-től pedig a hét 5 napján, keddtől vasárnapig ingyenes belépéssel folytathatjuk a buliszezont!

A szezonnyitó buliról itt találtok további infókat, asztalt foglalni pedig itt tudtok.

Címkék