Át kell vinni a kanapét a haverokhoz? Nagybevásárlás volt a bútorboltban? Költözik a háztartás? Számos olyan alkalom van, amikor cipekedésre kerül sor, ám ezt a fővárosban nem olyan könnyű kivitelezni, még akkor sem, ha van autónk. Ebben nyújt segítséget a GreenGo, amelynek flottája új autótípussal bővült, február közepétől érhető el a háromszemélyes GreenGo Cargo L, ami nagy rakodótérrel rendelkezik, természetesen elektromos, és akár 340 km-es hatótávval is számolhatunk, így ha el kell hagynunk Budapest határait, az sem lehet akadály.

A fővárosban egyre népszerűbb a rövid távú autóbérlés, hiszen egyike azon kényelmes közlekedési formáknak, amivel gyorsan, egyszerűen és megfizethetően eljuthatunk egyik helyről a másikra. Budapesten pedig sokszor nem egyszerű közlekedni, azonban a GreenGo carsharing szolgáltatásával bárhol és bármikor kibérelhetünk egy elektromos autót, így nemcsak úti célunkhoz, de egy tisztább és élhetőbb Budapesthez is közelebb kerülünk.

Gyors, egyszerű és fenntartható megoldás

Sokszor adódik olyan élethelyzet, amikor nem csupán el akarunk jutni valahova, hanem cipekednünk kell, legyen szó költözködésről, bútorvásárlásról vagy bármilyen nehéz tárgy mozgatásáról. Kézenfekvő megoldás a költöztető- vagy fuvarozócégek felkeresése, esetleg egy teherszállításra alkalmas jármű bérlése, ám ez mind komoly utánajárást és sokszor felesleges többletköltséget jelent.

A GreenGo szerette volna megadni a lehetőséget felhasználóinak, hogy az ilyen különleges és fontos helyzetekre is gyorsan, egyszerűen és kiszámíthatóan találjanak fenntartható megoldást anélkül, hogy keresgélni, szerződni, szervezni kelljen, így flottájuk egy új, a carsharingpiacon a legnagyobb méretű járművel bővült.

„Ha költözködsz, és ki sem látsz a holmijaid mögül, vagy hazavinnél egy méretes mosogatógépet, esetleg nagyobb sporteszközeidet kell elvinned A-ból B-be, akkor a hatalmas rakterű, elektromos GreenGo Cargóra mindig számíthatsz. A 4 varázsszó: praktikus, kényelmes, rugalmas és költséghatékony” – olvashatjuk a szolgáltatásról.

Hatalmas rakodótér, nagy hatótáv

Eddig a Renault Kangoo volt a flotta nagy méretű autója, azonban a háromszemélyes elektromos Opel Vivaro még nagyobb méretekkel vár minket. A jármű több mint 5 méter hosszú, két méter széles, a rakodótér mérete 4,4 m³, de még ez is növelhető, hiszen a FlexCargo funkcióval az utasülés felhajtható, így extra hosszú tárgyak is szállíthatók. A jármű hatótávja 270 km, de óvatos vezetéssel, nem túlzsúfolva 340 km is kihozható belőle, így ha a főváros határain kívülre kell szállítanunk, az sem akadály.

A GreenGo Cargo autókat egyszerű, gyors applikációban történő regisztráció után tudjuk kibérelni, és 4 db extra zónában vehetjük fel és tehetjük le, ezeket narancssárga jelöléssel találhatjuk meg az appban. A zónákat szolgáltatási területünk központi, jól megközelíthető helyszínein alakították ki: a Nyugati, a Corvin, a Széll Kálmán tér és a Móricz közelében.

Szuper kedvezmények 

A Cargo L a GreenGo Cargo szolgáltatás keretében érhető el a már jól ismert kisebb társéval, a Kangooval megegyező áron – egyelőre csak Green Premium-előfizetőknek, azaz havi díjas konstrukció mellett. A Green Premium a más csomagokban nem elérhető szolgáltatások mellett komoly kedvezményeket is kínál, a vezetési és parkolási percdíjak vagy éppen a napidíjak esetén mindig a legjobb árakat garantálja. 

További infókat itt találtok a GreenGo Cargo szolgáltatással kapcsolatban.

Címkék